Συνεργασία χονδρικής πώλησης με τα Nst Nastasia.


Για να αρχίσουμε συνεργασία χονδρικής είναι απαραίτητο να μας στείλετε, μέσω e-mail στο [email protected], τιμολόγιο της επιχείρησης σας με αγορά προϊόντων σε παρεμφερή είδη με τη βάπτιση. (πχ. αγορά κουφέτων, ή αγορα μπομπονιερών, κ.λ.π.)

 


Το minimum αρχικής παραγγελίας αποτελείται από προϊόντα αξίας 600€.

 


Σε όλα τα είδη οι τιμές για τα καταστήματα είναι οι μισές από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης, δηλαδή οι τιμές του www.nstnastasia.com. (π.χ. ο κωδικός BNA3870 έχει για προτεινόμενη λιανική τιμή 69 ευρώ, η τιμή χονδρικής πώλησης είναι (το 50%) 34.5€ (34.5 είναι η καθαρή αξία του προϊόντος).

 

Για παραγγελίες χονδρικής θα πρέπει να γίνει τραπεζική κατάθεση του ποσού της παραγγελίας πριν περάσουν τα προϊόντα στην παραγωγή.

Οι παραγγελίες χονδρικής δίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω τηλεφώνου.

Μέσος χρόνος παράδοσης παραγγελίας είναι 7 με 10 εργάσιμες ημέρες.

Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τα καταστήματα, ειδοποιήστε μας εαν έχετε προτίμηση στο προκτορείο αποστολής.

Εαν επιθυμείτε να σας σταλεί η παραγγελία με courier θα πρέπει να δώσετε εσείς την εντολή παράδοσης.

 

Εξαιρούνται τα παπούτσια, οι σταυροί βάπτισης, τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες τα οποία δεν τα κατασκευάζουμε εμείς και  δεν είναι διαθέσιμα για χονδρική.

Εξαιρούνται τα γυναικία φορέματα τα οποία για να ξεκινήσει συνεργασία χονδρικής χρειαζόμαστε παραγγελία minimum 10 κωδικών σε μεγεθολόγιο, δηλαδή προϊόντα αξίας 2.500€ minimum.

 

Για την κατηγορία "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" ισχύει η ίδια τιμολογιακή πώληση, δηλαδή έστω ότι ένα προϊόν έχει αρχική τιμή 100€ και με έκπτωση έχει 50€ πώλησης, η τιμή χονδρικής είναι 25€, προσοχή η κατηγορία αυτή έχει μόνο stock προϊόντα οπότε δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή στο προϊόν.

 

Οι τιμές του www.nstnastasia.com μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, oι τιμές χονδρικής διαμορφώνονται ανάλογα με τις τιμές του www.nstnastasia.com.

 


Φωτογραφικό & ηλεκτρονικό υλικό δεν διατίθονται, και προστατεύνται από τα πνευματικά διακαιώματα της εταιρίας Χαλιώτης Α. Διονύσιος & ΣΙΑ Ε.Ε.

 

Συνεργασία χονδρικής πώλησης με τα Nst Nastasia με καταστήματα εξωτερικού.


Επικοινωνήστε μαζί μας δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για συνεργασία χονδρικής πώλησης αναφέροντας, την χώρα και την πόλη που έχετε κατάστημα/καταστήματα, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους όρους συνεργασίας, τον τρόπο και το κόστος των μεταφορικών της αποστολής των δεμάτων σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

facebook
Φτιάξε το δικό σου πακέτο!
Φτιάξε το δικό σου πακέτο!

Το βαφτιστήρι σας είναι αγόρι ή κορίτσι?