Συνεργασία χονδρικής πώλησης με τα Nst Nastasia.


Για να αρχίσουμε συνεργασία χονδρικής είναι απαραίτητο να μας στείλετε, μέσω e-mail στο [email protected], τιμολόγιο της επιχείρησης σας με αγορά προϊόντων σε παρεμφερή είδη με τη βάπτιση. (πχ. αγορά κουφέτων, ή αγορα μπομπονιερών, κ.λ.π.)


Εκτός της αρχικής παραγγελίας η οποία θα αποτελείται τουλάχιστον από 2 πακέτα αγόρια και 2 πακέτα κορίτσια. Δεν υπάρχει minimum παραγγελίας.


Σε όλα τα αγορίστικα σύνολα τα καταστήματά μας παίρνουν δώρο το τζόκευ καπέλο στα ασορτί υφάσματα του εκάστοτε ρούχου. (η λιανική τιμή χρέωσης του τζόκευ είναι κανονικά 19€)


Σε όλα τα κοριτσίστικα φορέματα τα καταστήματά μας παίρνουν δώρο την ασορτί απλή μπαντάνα στα εκάστοτε υφάσματα του ρούχου. (η λιανική τιμή χρέωσης της μπαντάνας είναι κανονικά 9€)


Σε όλα τα είδη οι τιμές για τα καταστήματα είναι οι μισές από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης, δηλαδή οι τιμές του www.nstnastasia.com. (π.χ. ο κωδικός BNA3870 έχει για προτεινόμενη λιανική τιμή 69 ευρώ, η τιμή χονδρικής πώλησης είναι (69/2) 34.5€ (34.5 είναι η καθαρή αξία του προϊόντος). To ασορτί τζόκεϋ είναι στα 19 ευρώ τιμή λιανικής, τα καταστήματα το παίρνουν δωρεάν με την παραγγελία του ρούχου)

Για παραγγελίες χονδρικής θα πρέπει να γίνει τραπεζική κατάθεση του ποσού της παραγγελίας πριν περάσουν τα προϊόντα στην παραγωγή.

Οι παραγγελίες χονδρικής δίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω τηλεφώνου.

Μέσος χρόνος παράδοσης παραγγελίας είναι 7 με 10 εργάσιμες ημέρες.

Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τα καταστήματα, ειδοποιήστε μας εαν έχετε προτίμηση στο προκτορείο αποστολής.

Εαν επιθυμείτε να σας σταλεί η παραγγελία με courier θα πρέπει να δώσετε εσείς την εντολή παράδοσης.

Εξαιρούνται τα παπούτσια και οι σταυροί βάπτισης τα οποία δεν τα κατασκευάζουμε εμείς και  δεν είναι διαθέσιμα για χονδρική.

Εξαιρούνται τα γυναικία φορέματα τα οποία για να ξεκινήσει συνεργασία χονδρικής χρειαζόμαστε παραγγελία minimum 10 κωδικών σε μεγεθολόγιο, δηλαδή 30 κομμάτια minimum.

Για την κατηγορία "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" ισχύει η ίδια τιμολογιακή πώληση, δηλαδή έστω ότι ένα προϊόν έχει αρχική τιμή 100€ και με έκπτωση έχει 50€ πώλησης, η τιμή χονδρικής είναι 25€, προσοχή η κατηγορία αυτή έχει μόνο stock προϊόντα οπότε δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή στο προϊόν. Επίσης δεν ισχύει το δώρο του τζόκεϋ και τις μπαντάνας για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι τιμές του www.nstnastasia.com μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, oι τιμές χονδρικής διαμορφώνονται ανάλογα με τις τιμές του www.nstnastasia.com.


Φωτογραφικό & ηλεκτρονικό υλικό δεν διατίθονται, και προστατεύνται από τα πνευματικά διακαιώματα της εταιρίας Χαλιώτης Α. Διονύσιος & ΣΙΑ Ε.Ε.

 

Συνεργασία χονδρικής πώλησης με τα Nst Nastasia με καταστήματα εξωτερικού.


Επικοινωνήστε μαζί μας δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για συνεργασία χονδρικής πώλησης αναφέροντας, την χώρα και την πόλη που έχετε κατάστημα/καταστήματα, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους όρους συνεργασίας, τον τρόπο και το κόστος των μεταφορικών της αποστολής των δεμάτων σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

facebook
Φτιάξε το δικό σου πακέτο!
Φτιάξε το δικό σου πακέτο!

Το βαφτιστήρι σας είναι αγόρι ή κορίτσι?