Φίλοι μου αγαπημένοι,

 

Ήρθε η ώρα για τη συνέχεια του άρθρου για τα γιορτινά δωράκια για τα βαφτιστήρια σας, όπως σας είχα υποσχεθεί! Έτσι  λοιπόν για να προλάβουμε όσους καθυστέρησαν τα εορταστικά τους ψώνια, συνεχίζουμε με ιδέες μοντέρνες που θα διευκολύνουν τις αγορές μας  και θα κάνουν τα βαφτιστήρια μας χαρούμενα

 

 

Ρούχα :  για στυλάτους νονούς!

 

Εντάξει... Εδώ έχετε μεγάλο εύρος επιλογών! Και εμείς εδώ στα Nst Nastasia είμαστε οι άνθρωποί σας!  Στο site μας μπορείτε να βρείτε όχι μόνο υπέροχα βαπτιστικά αλλά και μεμονωμένα κομμάτια όπως παλτό και μπουφανάκια για μικρά παιδάκια  σε ποικιλία σχεδίων  και πάνω απ’ όλα εξαιρετικής  ποιότητας και ελληνικής ραφής!  Γενικότερα  φροντίστε τα ρούχα  που θα αγοράσετε να ταιριάζουν στον τύπο και την ηλικία του παιδιού και επενδύστε σε κομμάτια που θα είναι ευκολοφόρετα, ρούχα που θα τα φορέσουν τα βαφτιστήρια σας, θα τα ευχαριστηθούν και θα ξεχωρίσουν!

 

Παπούτσια :  για πρακτικούς  νονούς!

 

Ένα δώρο που επιλέγουν πολλοί νονοί ακόμα και  σε αυτήν την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς είναι πάντα χρήσιμο! Τα παιδιά αναπτύσσονται γρήγορα και  κατά συνέπεια οι ανάγκες τους σε παπούτσια είναι αυξημένες! Αν το βαφτιστήρι σας είναι μεγάλο παιδάκι, πάρτε το μαζί σας και διαλέξτε παρέα τα παπούτσια  που θέλει, ώστε να πετύχετε και το σχέδιο, αλλά και το νούμερο που χρειάζεται. Και να είστε σίγουροι  ότι το βαφτιστήρι σας θα καμαρώνει για τα καινούργια παπούτσια που του πήρε ο νονός!

 

Κοσμήματα- Ρολόγια: για εκλεπτυσμένους νονούς!

 

Μια όμορφη επιλογή δώρου για μεγαλύτερα βαφτιστήρια . Πιθανόν να στοιχίσει κάτι παραπάνω  άλλα ένα όμορφο κόσμημα για κορίτσια ή ένα μοντέρνο ρολόι για αγόρια ,είναι  κάτι που θα μείνει για χρόνια και θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους νεαρούς παραλήπτες.

 

 

Αυτά φίλοι μου ήταν μερικές από τις δικές μου ιδέες  για δώρα που πιστεύω ότι θα κάνουν τα αγαπημένα μας βαφτιστήρια χαρούμενα αυτές τις γιορτές. Μην ξεχνάτε πώς τα δώρα σας πρέπει να είναι μεγάλης συναισθηματικής αξίας! Και προς Θεού, μη δίνετε φακελάκια με χρήματα! Πάρτε ένα δώρο που το βαφτιστήρι σας θα έχει να θυμάται και να παινεύεται ότι το διάλεξε ο νονός του. Α! Και βάλτε και μια όμορφη κάρτα με τις ευχές σας! Τα λόγια σας θα γραφτούν στις παιδικές ψυχές, να το ξέρετε...

 

 Ό, τι κι αν διαλέξετε, δωρίστε το με αγάπη αυτές τις γιορτές (...και  σε όλες τις γιορτές...)!

 

Σας έυχομαι όλοψυχα Καλή Πρωτοχρονιά,

 

 Nona