Αγαπημένοι μας αναγνώστες,

 

Χαιρόμαστε που ακολουθείτε τα βαπτιστικά Nst Nastasia και γι' αυτό σας έχουμε όμορφα νέα! Οι δύο τελευταίοι μήνες της χρονιάς φέρνουν το πρώτο μας χειμερινό BAZAAR! Εδώ σας δίνουμε τα στοιχεία για τις προτάσεις μας, που θα κάνουν τα Nst Nastasia να ξεχωρίσουν, για άλλη μια φορά, στο χώρο της βάπτισης κι όχι μόνο.

 

Στο χειμερινό μας BAZAAR θα βρείτε όλα μας τα είδη 50% κάτω! Μπουφανάκια από 6 μηνών εώς 12 χρονών σε μεγάλη ποικιλία, παπουτσάκια και σκουφιά για τις κρυες μέρες του χειμώνα, κασκόλ για πρωτότυπα δώρα, φόρμες για το σχολείο, φούτερ για ιδιαίτερες εμφανίσεις κι απίθανα αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές!

 

 

 

 

Το BAZAAR μας θα πραγματοποιηθεί για δύο Σαββατοκύριακα, στις 25 - 27 του Νοέμβρη και στις 2 - 4 του Δεκέμβρη! Θα σας περιμένουμε στον επαγγελματικό μας χώρο που βρίσκεται στη Γλαύκου 16, Π.Φάληρο (περίπου πίσω από το μαιευτήριο ΡΕΑ). Μπορείτε να δείτε και το χάρτη μας για να μη μπερδευτείτε καθόλου!

 

Είμαστε στην περήφανη θέση να σας ενημερώσουμε πως είναι σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε την ελληνική οικονομία, γι’ αυτό και όλα μας τα είδη είναι ελληνικής ραφής.

 

 

 

Οι πόρτες θ' ανοίξουν 10:00 -14:00 και 16:00 - 20:00! Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!

 

Φιλικά,

 

Nst Nastasia