Τα βαπτιστικά ρούχα σήμερα,

Είναι γεγονός πως η βάπτιση είναι ένα σημαντικό κόστος για τον/την νονό/νονά (gender equality alert). Υπάρχουμε βεβαια κι εμείς (!) , τα Nst Nastasia , που φροντίζουμε να έχουμε οικονομικά πακέτα βάπτισης με φοβερό γούστο και μεράκι!

Το ερωτημα που τίθεται είναι το εξής:

 

«Γιατί να επιλέξω βάση τιμής και να χάσω όλη τη χαρά από τα ψώνια μου?»

 

Κι εδώ ερχόμαστε εμείς για να σου δώσουμε όλες της χαρές αγαπητέ αναγνώστη ή αναγνώστρια (θα γίνεται συνέχεια αυτό?!). Στο www.nstnastasia.com έχουμε συγκεντρωμένα όλα τα προϊόντα που χρειάζεται κανείς για τη βάπτιση και με μία εύκολη πλοήγηση μπορεί κανείς να διαλέξει από μεγάλη ποικιλία. #γιατιναψαξειςαλλου? #ελασεμας

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αν θέλεις σταυρό πας σε κοσμηματοπωλείο.

Εδώ θα έρθεις για τα βαπτιστικά ρούχα (το ξέρεις ήδη) , καπέλο (ναι έχει κι από αυτό) , βαπτιστικό κουτί (αυτό που θα χρειαστείς για να τα βάλεις όλα μεσα και να φτάσεις στην εκκλησία κύριος κι οργανωμένος) , λαμπάδα βάπτισης (ένα κερί που καίει κατά τη διάρκεια του μυστηρίου) , σετ λαδιού (πφφ! Περιπλοκο να στο εξηγήσω άστο γι άλλη φορά σε άλλο post) , μαρτυρικά βάπτισης (ναι έχει και τέτοια) , παπούτσια (τι? Ξυπόλυτο θα παέι το παιδί?!) και αν θες έχουμε ΚΑΙ πανωφόρια (no explanation needed). Όλα λέμε όλα! (Εκτός από σταυρό μη λέμε τα ίδια).

Βέβαια αν είσαι από αυτούς που θέλεις να κάνεις τη βάπτιση Show καλύτερο κι από τον Ρουβά, θα πάρεις ποδιά νονού να τη φορέσεις και να γράψεις πάνω Godfather γιατί τέτοιος είσαι. Κι αν είσαι από τις νονές που θα πάρουν ακριβό φόρεμα γιατί είσαι μια βασίλισσα και σου αξίζει (ΥΟU GO GIRL!) θα γράψουμε για ‘σενα Νονά με γράμματα ασορτί από τα ρούχα σου (έτσι κάνουν στα σωστά παλάτια #letthemeatcake ).

Κι επειδή δεν είσαι το κέντρο του κόσμου νονέ/νονά και δε χρειάζεται να τα κάνεις ΟΛΑ εσύ, οι γονείς πρέπει να πάρουν τα προσκλητήρια ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ (αληλλούια αδέρφια), τις μπομπονιέρες για τη βάπτιση (να φάμε και κανά κουφέτο) καθώς και τον στολισμό της εκκλησίας. Αν βέβαια θες να τους διευκολύνεις (δύσκολη η κουμπαριά!) μπορείς να τους πάρεις στολισμό κολυμπήθρας γιατί είσαι πολύ λαρτζ.

 

Δύσκολες εποχές για βαπτιστικα αλλά έχετε εμάς για να το κάνετε με χαρά!

Μείνετε συντονισμένοι/συντονισμένες! #eaquality <3