Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ <3

 

Ladies and Gentlemen,


Γειά σας!! Είμαι η Nona !


Θέλω να σας καλοσωρίσω στον καινούριο μου διαδικτυακό χώρο!


Μαζί θα μοιραστούμε όλες τις χαρές που μας προσφέρει η βάπτιση ενός παιδιού.


Ας γνωριστούμε όμως καλύτερα..


Το δικό μου βαφτιστήρι είναι πολύ ξεχωριστό! Είναι ένα ζωηρό μωρό που κάνει τούμπες και σκανταλιές στον ζεστό και ασφαλή χώρο της μητρικής κοιλίτσας! Ναι, καλά καταλάβατε.. Το δικό μου βαφτιστήρι πρόκειται να γεννηθεί σε λίγους μήνες και όλοι ανυπομονoύμε γι' αυτό. Κι εγώ, ως Nona που σέβεται τον εαυτό της, έχω μπει ενεργά στο ρόλο μου και ήδη απολαμβάνω τα προνόμια. Κι αν στο μυαλό μου γυρνάνε απο τώρα σκέψεις όπως: βαπτιστικά ρούχα, λαμπάδες, λαδόπανα, μαρτυρικα, δώρα, φυσικά και δεν αγχώνομαι διότι τα Nst Nastasia.com είναι το φυσικό μου περιβάλλον! No stress - No panic!


 Απο δω και πέρα, εγώ θα είμαι εδώ για σας για να μοιραζόμαστε ιδέες, σκέψεις, συναισθήματα και ανησυχίες για ο,τιδήποτε αφορά τα βαπτιστικά ειδη και το  μυστήριο της βάπτισης (και όχι μόνο). Τα παιδιά άλλωστε που επιλέγουμε να βαπτίσουμε είναι τα πνευματικά μας παιδιά. Τα παιδιά της καρδιάς μας, που φροντίζουμε και αγαπάμε σαν να ήταν δικά μας. Οι μεγάλες καρδιές λοιπόν, όπως κι οι μεγάλες ιδέες, συνάντιούνται όλες εδώ, στα Nst Nastasia.com!


Σας περιμένω όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Περιμένω τα σχόλια και τις απόψεις σας και ανυπομονώ να μοιραστώ τις δικές μου μαζί σας!!


Μείνετε συντονισμένοι..


θα τα λέμε συχνά...!