Βάφτιση το φθινόπωρο


Αγαπημένοι μου!

 

Το φθινόπωρο μπήκε πια για τα καλά και εμείς είμαστε εδώ, στo Nst Nastasia.com να μιλήσουμε σήμερα για τις βαφτίσεις  που γίνονται αυτήν την εποχή, οι οποίες ομολογουμένως είναι αρκετές. Τι πρέπει να προσέξουμε αυτήν την ιδιαίτερη και τόσο ξεχωριστή εποχή του χρόνου; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα μιας φθινοπωρινής βάφτισης;  Αγαπητοί μου μην ανησυχείτε! Η Nona είναι εδώ για να σας δώσει όλες τις απαντήσεις!

 

 Ας ξεκινήσουμε  λοιπόν από τα θετικά στοιχεία. Το φθινόπωρο είναι μια πολύ  όμορφη εποχή για Μυστήρια, διότι  συνήθως η θερμοκρασία είναι  ήπια, η ζέστη δεν εξαντλεί όσους συμμετέχουν σε αυτά και το κρύο απέχει αρκετά ακόμα απ  το να κάνει αισθητή την παρουσία του.  Επιπλέον, τα χρώματα που επικρατούν στη φύση αυτή την εποχή είναι πολύ απαλά και ρομαντικά και αυτό είναι βέβαια σημαντικό αν επιθυμείτε να κάνετε κάποια ξεχωριστή φωτογράφηση. Επιπρόσθετα, όσον αφορά τα βαπτιστικά πακέτα, αυτά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά,  καθώς αποτελούνται από περισσότερα ρουχαλάκια που το παιδί μπορεί να φορέσει άνετα χωρίς να διαμαρτύρεται λόγω της ζέστης (πχ  ελαφρά πανωφόρια και καπαρντίνες για τους κυρίους ή  ζακετάκια για τις δεσποινίδες).

 

 Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι το φθινόπωρο είναι περισσότερο από κάθε άλλη, εποχή για τολμηρούς. Και αυτό γιατί  ο καιρός είναι συχνά άστατος με βροχές που αν δεν έχουν προβλεφθεί μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στους γονείς,  στους νονούς και στους διοργανωτές της βάπτισης. Εδώ λοιπόν η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη και ένα-δυο tips που μπορούν να φανούν χρήσιμα αν τα πράγματα “στραβώσουν” λόγω καιρού. Αν λοιπόν σκοπεύετε να οργανώσετε μια φθινοπωρινή βάφτιση, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ερημικά ξωκλήσια και φυσικά αν έχετε μπουφέ ή ακόμα και κάποια δεξίωση μετά το μυστήριο, σιγουρευτείτε ότι  ο χώρος θα είναι προστατευμένος σε περίπτωσης απρόσμενων καιρικών φαινομένων. Ακόμα, έχετε πάντα μαζί σας ένα extra πανωφόρι για εσάς ή το παιδί και  φυσικά ομπρέλα! Τέλος, οι μαμάδες και οι νονές καλό θα ήταν να αρκεστείτε σε ένα πιο ανέμελο styling μαλλιών, ειδικά αν έχετε ακούσετε για υψηλά ποσοστά υγρασίας τη μέρα της βάπτισης (για να αποφύγετε το νευρικό κλονισμό, όχι τίποτα άλλο!)

 

Αναμφίβολα πάντως, με όλα τα υπέρ και τα κατά του, το φθινόπωρο αποτελεί την πιο ιδιαίτερη εποχή του χρόνου για την βάφτιση του μικρού σας και εμείς στα  Nst Nastasia μπορούμε με τα βαπτιστικά πακέτα μας να την κάνουμε άκρως εντυπωσιακή! Βασιστείτε πάνω μας! Για όλα τα υπόλοιπα απλά  να θυμάστε πως μπορείτε να προσπεράσετε κάθε αναποδιά, με το όμορφο χαμόγελο σας!

 

 

Πολλά φθινοπωρινά φιλιά,

 

Nona