Φίλες και φίλοι μου!! Να ‘μαστε  πάλι εδώ στο Nst Nastasia Nonas Blog! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα βαπτιστικά πακέτα.


Τι πρέπει να περιέχουν? Γιατί είναι τόσο διαδεδομένα έναντι της μεμονωμένης πώλησης των βαπτιστικών ειδών?


Αγαπητέ υποψήφιε νονέ και νονά μην αγχώνεσαι.. Η Nona σου έχει τις απαντήσεις!!


Το βαπτιστικό πακέτο αποτελείται από τα τα εξής: τα βαπτιστικά ρουχαλάκια, το καπελάκι για τα αγόρια και τα διάφορα αξεσουάρ κεφαλής για τα κορίτσια, τη λαμπάδα της βάπτισης, τα εσώρουχα του νεοφώτιστου, τις πετσέτες , τα σεντονάκια, τα μαρτυρικά, το σετ λαδιού και φυσικά την τσάντα- κουτί μεταφοράς.  Αποτελεί έτσι την ιδανική  λύση για τους νονούς που θέλουν το ολοκληρωμένο σετ της βάπτισης έτοιμο, χωρίς κόπο και χαμένο χρόνο στην αναζήτηση βαπτιστικών ειδών από μαγαζί σε μαγαζί. Επιπλέον, επιλέγοντας ένα βαπτιστικό πακέτο,παίρνετε bonus points στην κομψότητα, αφού όλα τα είδη που περιέχει είναι ομοιόμορφα και ταιριαστά. Για εσάς λοιπόν που αναζητάτε την τελειότητα για το μικρό σας βαπτιστήρι, στα NstNastasia.com σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε! Όμορφα σετ βάπτισης για όμορφα μωρά!


Σύντομα θα ασχοληθούμε και με ολόκληρη την οργάνωση της βάπτισης, αναλύοντας και τα υπόλοιπα απαραίτητα δώρα και αξεσουάρ που συμπληρώνουν τις υποχρεώσεις του νονού ως προς τα βαπτιστικά είδη, όπως ο σταυρός, τα παπούτσια κτλ.


Προς το παρόν, στην ενότητα «ολοκληρωμένα πακέτα» του site μας βρίσκουμε σετ που θα κάνουν τα γλυκά μας κοριτσάκια να μοιάζουν με πριγκίπισσες και τα όμορφα αγοράκια μας όμοια με μικρούς αριστοκράτες.. Και για να είμαι ειλικρινής, νομίζω πως εγώ έχω ήδη βρει το δικό μου αγαπημένο πακέτο για το δικό μου soon to be (born!)βαπτιστήρι! Εσείς..??