Καλοί μου φίλοι,

 

Να ‘μαστε πάλι εδώ! Σεπτέμβριος! Να πούμε καλό χειμώνα…; Ας μην το πούμε καλύτερα! Ας πούμε καλό φθινόπωρο γεμάτο όμορφες εικόνες! Μας λείψατε... Ελπίζουμε να σας λείψαμε κι εμείς…

 

Φθινόπωρο λοιπόν… Εποχή για μας! Γεμάτη βαπτίσεις! Και μάλιστα πολύ καλή εποχή για βαπτίσεις καθότι οι τρομερές ζέστες του καλοκαιριού έχουν παρέλθει και ο ήλιος είναι πλέον ευχάριστος και καθόλου ενοχλητικός. Έτσι, μιας και πολλοί από εσάς ετοιμάζεστε για τον τιμητικό ρόλο του νονού ή της νονάς, αποφάσισα σήμερα να ασχοληθώ αποκλειστικά μαζί σας και συγκεκριμένα με το styling που θα πρέπει να έχετε την ημέρα της βάπτισης.

 

Τουτέστιν αγαπημένοι πως δεν αρκεί να διαλέξετε το πιο cool βαπτιστικό πακέτο (εννοείται από τα Nst Nastasia) και να εντυπωσιάσετε με το γούστο σας στα βαπτιστικά ρούχα αλλά πρέπει να είστε και οι ίδιοι προσεγμένοι και όμορφοι!

 

Φυσικά, η ημέρα ανήκει δικαιωματικά στο παιδί και είναι εκείνο που οφείλει (χάρη σε σας) να κλέψει τις εντυπώσεις.  Γι αυτό το λόγο το δικό σας ντύσιμο θα πρέπει να είναι μην είναι υπερβολικό αλλά αντίθετα απλό και αριστοκρατικό. 

 

Καταρχήν θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας  το χρόνο, τον τόπο αλλά και το ύφος της βάπτισης. Γενικά στις  πρωινές βαπτίσεις  ο νονός ή η νονά θα πρέπει να ακολουθούν πιο απλές και λιτές γραμμές στο ντύσιμο, όχι όμως σπορ και ανεπίσημες. Αντίθετα, οι βραδινές βαπτίσεις  «σηκώνουν» και πιο επίσημο ένδυμα όπως ένα μακρύ φόρεμα για τις νονές ή κοστούμι για τους νονούς. Θα ήταν καλό να προτιμήσετε ουδέτερα ή παλ χρώματα, ειδικά αν έχετε διαλέξει  έντονο χρώμα στα βαπτιστικά ρούχα του παιδιού.  Μια όμορφη ιδέα θα ήταν να συνδυάσετε τα χρώματα των ρούχων σας  με αυτά του βαπτιστικού πακέτου του νεοφώτιστου ή ακόμα και να ντυθείτε παρόμοια! Σκεφτείτε τις φωτογραφίες που θα βγάλετε μετά.. Θα μείνουν πάντα να σας θυμίζουν την όμορφη μέρα της βάπτισης και τις  δικές σας στυλιστικές επιλογές. Φροντίστε λοιπόν να υπάρχει ομοιομορφία μεταξύ των δικών σας ρούχων και του παιδιού ή μια όμορφη χρωματική αντίθεση.

 

Θα συμβούλευα τις κυρίες να κάνουν εντυπωσιακότερο  το ντύσιμο τους διαλέγοντας φίνα αξεσουάρ( τσαντάκια, κοσμήματα ή ακόμα και καπέλα!) και να μείνουν μακριά από βαρύ μακιγιάζ και τους αγαπητούς κυρίους να εστιάσουν σε όμορφα παπούτσια , ζώνες και μαντηλάκια για αυτούς που θα επιλέξουν κοστούμι. Ακόμη, αποφύγετε τις γραβάτες  που θα κάνουν το ντύσιμο πιο αυστηρό και σοβαρό.

 

Αγαπημένοι μου νονοί και νονές, θυμηθείτε τη μέρα της βάπτισης να είστε ο εαυτός σας! Διαλέξτε ρούχα που ταιριάζουν στο χαρακτήρα και στη προσωπικότητα σας. Μην ξεχνάτε πως το παιδί έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.  Αφήστε σε εμάς στα Nst Nastasia  να επιμεληθούμε το βαπτιστικό look του νεοφώτιστου έτσι ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στο δικό σας. Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό!

 

Σας φιλώ,

 

Nona