Αγαπημένοι μου!

 

Καταρχάς  χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Όλη η ομάδα των Νst Nastasia και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία!

 

Λοιπόν φίλοι μου, όπως έχετε διαπιστώσει η άνοιξη είναι πλέον παρούσα και μαζί με τις ηλιόλουστες μέρες της, κουβαλά για πολλούς από εσάς τις γλυκές αγωνίες/ υποχρεώσεις/ χαρές της βάπτισης. Είναι γεγονός πως η άνοιξη και το καλοκαιράκι είναι πολύ «βολικές» εποχές για το ιερό μυστήριο της βάπτισης. Με αφορμή λοιπόν την πληθώρα των βαπτίσεων που επίκεινται το προσεχές χρονικό διάστημα θα ήθελα να μιλήσουμε για ένα ξεχωριστό κομμάτι του βαπτιστικού ενδύματος: τα αξεσουάρ κεφαλής! Είναι αυτά που συμπληρώνουν την εμφάνιση του νεοφώτιστου και μπορούν να την κάνουν πολύ ξεχωριστή!

 

Κατά κοινή ομολογία, τα κοριτσάκια είναι αυτά που έχουν τις περισσότερες επιλογές. Και παρόλο που τα φορέματα της νέας collection των Nst Nastasia είναι από μόνα τους συγκλονιστικά, ένα επιπλέον αξεσουάρ μπορεί να απογειώσει το στυλ της μικρής νεοφώτιστης. Οι προτάσεις μας πολλές! Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αριστοκρατικά- κλασικά καπελάκια, ανέμελες μπαντάνες, εκκεντρικές κουάφ ( αυτή θα ήταν η δική μου επιλογή!), ακόμα και στέκες εντυπωσιακά διακοσμημένες με δαντελένιους φιόγκους ή περίτεχνα μαντήλια κεφαλής! Σετάρετέ τα με το βαπτιστικό ένδυμα και μεταμορφώστε τη μικρή σας νεοφώτιστη σε elegant baby model! Δείτε εδώ όλες μας τις προτάσεις: http://www.nstnastasia.com/girls/hats.html

 

 Σε καμία περίπτωση βέβαια, δεν θα αφήναμε τα αγόρια μας παραπονεμένα. Στους μικρούς κύριους το βασικό αξεσουάρ που συμπληρώνει το σύνολο της βάπτισης είναι το καπέλο, και παρόλο που σαν είδος είναι ένα, οι επιλογές είναι επίσης πολλές. Εδώ παίζουμε κυρίως με τα χρώματα και τα αμέτρητα σχέδια. Το καπέλο για τον μικρό που κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση τη μέρα της βάπτισής του, είναι κομμάτι- κλειδί για ένα επιτυχημένο βαπτιστικό λουκ! Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τα ρουχαλάκια  του και μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα του μεταβιβάσετε με το λαδάκι της βάπτισης προσθέστε και αυτό του «παιδιόθεν καλοντυμένου»! Δείτε εδώ όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει για εσάς:  http://www.nstnastasia.com/boys/hats.html

 

Είτε για αγόρια είτε για κορίτσια οι επιλογές μας είναι υπέροχες, δε συμφωνείτε? Μην ξεχνάτε λοιπόν πώς το αξεσουάρ που θα διαλέξετε είναι αυτό που θα αναδείξει και θα ολοκληρώσει τα βαπτιστικά ρούχα και όσο πιο πρωτότυπα και χαριτωμένα είναι, τόσο περισσότερο θα εντυπωσιάσουν! Και εννοείται πως στα βαπτιστικά πακέτα των Nst Nastasia θα βρείτε τα πιο γουστόζικα της αγοράς! Μην χάνετε καιρό, διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο για το βαφτιστήρι σας και βουρ… για τη κολυμπήθρα!

 

Σας φιλώ γλυκά,

 

Nona